пятница, 19 августа 2016 г.

ЗДІЙСНЕННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО СУПРОВОДУ В ГПД У РАМКАХ ОНОВЛЕНИХ НАВЧАЛЬНИХ ПРОГРАМ ДЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

19 серп. 2016
18 серпня 2016 року в Гусятинському районному методичному кабінеті проведено засідання районного методичного об’єднання вихователів груп продовженого
18 серпня 2016 року в Гусятинському районному методичному кабінеті проведено засідання районного методичного об’єднання вихователів груп продовженого дня за темою «Здійснення навчально-методичного супроводу у групі продовженого дня в рамках оновлених навчальних програм для початкової школи».

Методист райметодкабінету Мельничук Р.Б. підвела підсумки роботи з педагогічними кадрами у 2015/2016 навчальному році, надала експрес-інформацію про інструктивно-методичні матеріали на допомогу вихователям груп продовженого дня, що  регламентують діяльність ГПД, які розміщені на сайтах Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, відділу освіти Гусятинської  райдкержадміністрації, Гусятинського райметодкабінету, блогах педагогів-виховників Гусятинського району, вчителів початкових класів та вихователів ГПД.

Адміністратор блогу вчителів початкових класів та вихователів ГПД  Верес Г.С., вихователь ГПД ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м.Хоростків ознайомила учасників засідання із матеріалами, опублікованими на сторінці для вихователів ГПД та презентувала особистий сайт.




Вихователі груп продовженого дня опрацювали ключові зміни в оновлених програмах початкової школи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий