пятница, 19 августа 2016 г.

ПОЧАТКОВА ОСВІТА В УМОВАХ ОНОВЛЕНОГО ЗМІСТУ НАВЧАЛЬНИХ ПРОГРАМ

18 серп. 2016
18 серпня 2016 року на базі Гусятинської райдержадміністрації відбулось засідання районного методичного об’єднання вчителів початкових класів за темою «Навчально-методичний супровід початкової освіти в умовах оновленого змісту навчальних програм»
18 серпня 2016 року на базі Гусятинської райдержадміністрації відбулось засідання районного методичного об’єднання вчителів  початкових  класів за темою «Навчально-методичний супровід початкової освіти в умовах оновленого змісту навчальних програм».

У теоретичному модулі засідання було підведено підсумки роботи  РМО за період четвертого року реалізації нового Державного стандарту початкової загальної освіти, ознайомлено з інструктивно-методичною базою забезпечення навчально-виховного процесу в 1-4 класах.

Методичні рекомендації  щодо проведення Першого уроку у 2016/2017 навчальному році надала колегам Коваль А.І., вчитель-методист початкових класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Раштівці. Учасник обласного тренінгу Фостик С.О., вчитель вищої категорії НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» м.Хоростків проінформувала присутніх про майбутню модель виховної системи класу.

У практичному модулі засідання Мельничук Р.Б., методист з початкової освіти райметодкабінету, провела  презентацію  «Розвантаження та оновлення програм початкової школи». Учителі активно обговорювали ключові зміни в оновлених програмах для 1-4 класів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий