среда, 9 марта 2016 г.

РМО керівників шкільних МО

Методичні рекомендації щодо здійснення навчально-виховного процесу у 1-4 класах

08 лютого 2016 року на базі Гусятинського РЦДЮТ відбулося ІІ засідання районного методичного об’єднання керівників шкільних МО вчителів початкових класів та вихователів ГПД на тему «Методичні рекомендації щодо здійснення навчально-виховного процесу у 1-4 класах на ІІ семестр 2015/2016 н.р.».
 У теоретичному модулі засідання методистом РМК з початкової освіти Мельничук Р.Б. проаналізовано діяльність  РМО за І семестр 2015/2016 н.р., результативність участі учнів 3-4 класів у XVІ Міжнародному конкурсі з української мови ім. П.Яцика, учнів 1-11 класів у І етапі Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок–осінній–2015». Акцентувалась увага на реалізації індивідуальних програм курсів підвищення кваліфікації «Мій шлях професійного розвитку», плануванні методичної роботи на ІІ семестр 2015/2016 н.р. Керівники шкільних МО активно включились в обговорення нового проекту Концепції початкової  освіти.

 У практичному модулі засідання керівник РМО Пиріжок О.Л., вч. 1-А класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія» м.Копичинці зацікавила педагогів тренінгом з основ здоров’я «Ризики, з якими стикається дитина в сучасному суспільстві».


Комментариев нет:

Отправить комментарий